CONCURSUL NATIONAL DE TEHNICA PIANISTICA, Ediția XXII- Online – 29.01.2022


CONCURSUL NATIONAL DE TEHNICA PIANISTICA, Ediția XXII- Online – 29.01.2022
Data limita de înscriere 23 ianuarie 2022 (inclusiv)

Concursul este organizat de Școala Gimnazială de Arte “Iosif Sava” și ISMB București.
Concursul se desfășoară online, într-o singură etapă, pe clase de studiu și se adresează tuturor elevilor preșcolari și elevi din clasele I – VIII din Școlile Gimnaziale de Artă / Licee / Colegii de Muzică / Scoli și Licee din mediul public și privat din toată țara.

Repertoriul va fi interpretat din memorie, fără repetiție și este alcătuit din două studii, unul impus și unul la alegerea candidatului.

Înscrierea la concurs este gratuită și se face exclusiv online completând și transmițând organizatorului concursului:

  • Formularul de înscriere împreună cu cele doua studii înregistrate video, cel impus și cel la alegerea candidatului, vor fi încărcate individual urmând instrucțiunile din formular.  Foarte important: înregistrările vor fi denumite cu numele și prenumele candidatului, clasa și, în cazul studiului ales de candidat, se vor menționa studiul și compozitorul!
  • Acordul si consimțământul părintelui / tutorului legal al elevului minor participant la concurs cu privire la utilizarea imaginilor filmate si prelucrarea datelor cu caracter personal de către organizatorul concursului. Aceste documente vor fi descărcate, completate, semnate, scanate și transmise organizatorului prin email la concurstehnicapianistica@gmail.com odată cu formularul de înscriere.

FORMULAR DE INSCRIERE

ACORD SI CONSIMTAMANT

Studii impuse:
Preșcolari: Czerny op. 599 nr. 12
Clasa I: Czerny op. 599 nr. 22
Clasa a II-a: Czerny op. 599 nr. 45
Clasa a III-a: Czerny op. 599 nr. 61
Clasa a IV-a: Czerny op. 849 nr. 7
Clasa a V-a: Czerny op. 849 nr. 27
Clasa a VI-a: Czerny op. 299 nr. 15
Clasa a VII-a: Czerny op. 740 nr. 37
Clasa a VIII-a: Czerny op. 740 nr. 41

 

Jurizarea se face pe baza înregistrărilor video transmise de către concurent. Se acordă premii, mențiuni, premii speciale si Marele Premiu. Diplomele vor fi transmise concurenților prin e-mail la adresele menționate în formularul de înscriere, în prima săptămâna a lunii februarie. Juriul va fi alcătuit din profesori din mediul didactic preuniversitar si universitar iar jurizarea se va face pe clase de studiu. Deciziile juriului sunt definitive și fără drept de contestare.

Organizator: Prof. Carmen Mihaela Badea
Contact organizator: Mobil /WatsApp: 0720 950 057 / E-mail: concurstehnicapianistica@gmail.com

Vă așteptăm!