Str. Constantin Disescu, nr. 37, sector 1, Bucuresti (zona Gara de Nord)
021 231 24 70
secretariat@iosifsava.ro

Contact


Despre noi

Scoala Gimnaziala de Arte „Iosif Sava”, din Bucuresti a fost infiintata prin hotararea HCM 1260 in anul 1959 si este o scoala cu program suplimentar de arta, aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, care scolarizeaza elevi de la unitatile de invatamant de cultura generala numai pentru activitatea de specialitate. Este un invatamant de stat, gratuit, la care au acces toti elevii cu aptitudini din invatamantul primar si gimnazial. Cursurile de desfasoara dupa un orar flexibil, adecvat timpului liber al elevilor, in functie de orele de la cultura generala.

Incepand cu anul 2005 scoala a primit numele de „Iosif Sava” in memoria marelui muzicolog roman si se afla in parteneriat cu fundatia ce-i poarta numele.

Scoala continua traditia existenta in invatamantul nostru, si se integreaza perfect in contextul invatamantului european. Prin forme de activitate specifice, realizeaza educarea sensibilitatii, creativitatii, abilitatii artistice necesare in orice domeniu, si polarizeaza pozitiv preocuparile elevilor. Ea reprezinta o baza de selectie reala pentru liceele de arta. Aici se formeaza viitorul creator si consumator avizat de arta autentica, care va respinge subcultura, vulgaritatea, kitch-ul sau violenta. Respectand particularitatile de varsta si individuale ale elevilor, le formeaza gustul estetic si le dezvolta talentul artistic.


INFORMATII / CONTACT

Program : Luni – Vineri 08.00 – 16.00 

Tel :021 231 24 70 Fax : 021 231 24 70

e-mail: secretariat@iosifsava.ro

Adresa :

Str. Constantin Disescu, nr. 37, sector 1, Bucuresti (zona Gara de Nord)

Cum se ajunge:

Autobuz 105, 205, 282, 182, 133, troleibuz 79, 86, 65, 97, tramvai 45, 24, metrou statia Gara de NordMy Agile Privacy
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate. Făcând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookie-urilor.
Warning: some page functionalities could not work due to your privacy choices